14/2/24

CARTES AMB MASCOTA

OOOOOHHH... L'AMOR HA ARRIBAT!!

Així que aquí us ensenyem alguns formats de cartes retallades i d'altres amb mascota per decorar les vostres cartes d'amor d'una manera un xic informal. Si preferiu uns formats més normalets per les vostres cartes d'amor visiteu el següent [enllaç].




RETALLANT CORS I MÉS CORS...

Agafeu unes tisores i retalleu un senzill cor del tamany d'un full (si li feu l'efecte del rellue, millor, així no quedarà un dibuix massa senzill) com el del dibuix d'abaix... Ja veureu com us sentireu més insipirats a l'hora d'escriure una carta d'amor en un cor com aquest.





Potser de tant en tant hagueu de demostrar lu MOLT ENAMORATS que esteu d'algú... Llavors millor que no escatimeu en fletxes... I si algun cop perdeu el cap per algú, no deixeu de visitar [aquest enllaç]





També podeu fer relleus interiors com en el model d'abaix.




O potser us interessarà més treure el vostre cor "DE MANIFESTACIÓ!"...



Comte, però!... De tant en tant l'amor es pot esquerdar... així que és qüestió d'estar al tantu i donar algun avís perquè no acabi de petar.


Potser sigueu molt petonaires... Llavors millor no estar-se'n d'enviar MOLTS PETONS!








O potser algun dia un vingui aquella gana irreprimible... que et menjaries ...FINS I TOT EL SEU COR!!... NYAAAAAAAMMMMMMM...!!




Regalar rams de flors, cors i pilons de petons... són moltes de les coses que farem en la nostra "correspondència enamorada".














Una de les ventatges de les cartes amb mascota és que podem convertir un simple cor en un escenari on moure'ns al nostre "capritxu"... D'aquesta manera, podem aparèixer per damunt d'ell...



...O agafar-lo per donar-li en les seves mans...




...O simplement asseure'ns damut d'ell mentre escrivim una declaració d'amor irresistible...




...Tot i que si estem una mica cansats, sempre ens podem posar més còmodes... ;-)




L'amor és com una alenada d'aire fresc... o dit amb altres paraules... "T'obro les portes del meu cor!"




Tot i que, finalment, quan l'amor arriba a la teva i no el pots evitar, és el moment de confessar allò de... "M'HAS CAPTIVAT!!"



De tant en tant, algú de la colla es pot posar malaltó hi s'ha d'estar alguns dies avorrit al llit de l'hospital, o potser cal donar-li unes grans dosis d'amor per animar-lo i pugui surtir d'algun mal tràngol que la vida li ha donat... Llavors és qüestió de fer servir una carta d'amor col·lectiva i que tothom hi firmi amb dedicatòria al damunt del seu respectiu cor... T'ESTIMEEEEEEEEEEEEMMM!!




Bé, i després de totes aqueste idees, recordeu que també podeu decorar tots els vostres sobres "més enamorats", val? ...