25/12/16

NADAL

ARRIBA EL NADAL...


El Nadal és una bona època per felicitar les festes i compartir els bons sentiments ambs els nostres amics. Aquí us ensenyem uns quants models de cartes per fer les targetes de Nadal més originals.


-Si us calgués veure més models, sempre podeu visitar [aquest enllaç] dels nostres àlbums.-Enviar targetes de Nadal fent servir mascotes postals és molt més divertit que no pas enviar targetes normals i corrents. Aquí us ensenyem alguns models.
La carta de dalt podria començar així:


Compteeeeee que no tiiiinc freeeenooooossssss.... !!! Martaaaaaaaaaa, Booooooooonnnnnnnn Naaaaadaaaaaaaaaaaaaaal... (i bla, bla, bla...segueix la carta)


La carta de dalt podria començar així:


—Hola Pepa, arribes just a temps... m'agafes tot just fent el cim!... Escolta, que et faria res acostar-me una escala... és que ara no sé com baixar d'aquí... Mentre la va a buscar, deixa que et feliciti les festes... (i bla, bla, bla...segueix la carta)


* * *

Per cert, quan arribi el moment no us oblideu d'escriure la carta a SS.MM. Els Reis Mags de l'Orient... Sempre va bé escriure sobrre un paper tot lu bons que he sigut durant l'any... o no...
:-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt béé!! M'heu donat moltes idees per fer una postal aquest nadal!!! Gràxies!!! :) xd!