11/1/24

SOBRES DECORATS VARIATS








Quan enviem una carta original a algun amic nostre, hem de procurar que el sobre on li enviem tingui també un toc ben original que ja, des del moment en que la rep, la carta, el prepari per el que s'ha de trobar a dins ella, on cop la obri.

Aquí us ensenyem unes quantes idees per fer uns sobres la mar d'originals. Òbviament vosaltres podeu deixar volar la imaginació a l'hora de decorar els vostres sobres tan especials.

Abaix podeu veure alguns models per decorar els sobres de les vostres cartes de les maneres més originals. Els hi podeu dibuixar i pintar els marcs ben cridaners, també amb el nom del destinatari amb lletres grans, o els hi podeu posar cenefes, o podeu dibuixar el sol, fulles seques, un paraigües (segons l'estació en què escriviu), o podeu dibuixar-vos a vosaltres mateixos [veure enllaç], la vostra colla o les vostres mascotes de casa (gossos, ocells, gatets,ratolins, papallones, etc.), o podeu pintar motius de nadal, o omplir-la de petons i cors quan us enamoreu, etc., etc., etc.

Com podeu veure, la imaginació no te límits a l'hora de decorar els sobres de les nostres cartes.