13/11/23

BENVINGUTS - BENVINGUDES!

Hola amics i amigues!

Us donem la més cordial benvinguda al bloc del Taller d'Animació Postal (*TAP*)

*T.A.P.*

Si sou dels que encara conserveu el bonic costum d'escriure cartes als vostres amics del vostre propi puny i lletra, aquí en el *TAP* trobareu un bon grapat d'idees d'allò més imaginatives i originals perquè les vostres cartes siguin super simpàtiques i divertides.

Aquí us proposem unes quantes idees per animar-vos a fer servir una mica més la imaginació a l'hora d'enviar correspondència a les vostres amistats. Així que totes des idees que trobareu en el *TAP* les podeu fer servir amb total llibertat: retallant-les, dibuixant-les, pintant-les, doblegant-les de la manera que preferiu.

En el *TAP* trobareu cartes per donar sorpreses, cartes de celebració i festives, cartes de temporada, cartes per gent enamorada, cartes-puzle, cartes-espiral, cartes sota la pluja, cartes tot prenent el sol, cartes amb mascota... cartes i més cartes per totes les situacions de la vida. Totes elles plenes d'imaginació que faran que les vostres amistats se sentin d'allò més especials quan les rebin de part vostra.


CARTA... CARTA... CARTA...!!!


Per aportar comentaris, observacions, suggerències, col·laboracions i també per compartir amb tots els visitants del *TAP* qualsevol anècdota o curiositat que us hagi passat a l'hora d'escriure alguna carta als vostres amics, podeu fer servir el nostre correu (tapmai@gmail.com)

Benvinguts al Taller de Animació Postal!!



CARTA... CARTA... CARTA...!!!

1 comentari:

Hechi ha dit...

Hola! He trobat el blog buscant coses pels meus penpals i per a que el meu fill xicotet comence en aquest món. M´agradat molt el que he vist fins ara. Moltes gràcies!