21/12/23

HIVERN

QUIN FRED QUE FA A L'HIVERN...



A l'hivern podeu decorar les vostres cartes amb paraigües, bufandes, barrets... fins i tot podeu encendre un foc a la cantonada de la carta per escalfar-vos en les fredes nits. Procureu, això sí!, tenir un extintor a mà, per si de cas...







Les dues cartes amb paraigües que veieu a dalt podrien començar així:

Ep, Sílvia!!... Però que fas aquí sota d'aquest aiguat que està caient!!... Corre cap aquí i aixopluga't sota el meu paraigües que agafaràs una galipàndria del "caraju"... Oi que aquí sota s'està molt millor?... És clar que si... No t'has mullat gaire, oi?... Escolta, ara que estem juntets, deixa'm demanar-te per allò de... (i bla, bla, bla...segueix la carta)



Quan el fred apreta, la carta podria anar així:

—BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...!! Renoi, Montseeee!!... Avui si que pipca fort... Ja veus he tingut que posar-me la bufanda i un barret de llana per poder escriure la carta sense glaçar-me... Escolta, saps allò de...? (i bla, bla, bla...segueix la carta)


La carta amb foc és ideal per escalfar-se en les fredes nits d'ivern:

Ep, Rosa... com va el fred?... Jo, ja veus que m'ho he muntat bé... Si vols acostar-te al foc, així llegiràs más calentona aquesta carta que t'he escrit. Així-així... ben acostadeta al foc i no passaràs fred... Escolta, lu de la setmana passada... (i bla, bla, bla...segueix la carta)


El Nadal és l'època més freda (però alhora amb més caliu,per tot el que comporta) de l'any. Podeu veure una petita selecció de cartes de Nadal clicant [aquest enllaç].




Recordeu que podeu decorar les vostres cartes d'hivern amb motius d'aquesta època de l'any.