22/2/24

ESPIRALS

Aquí us presentem tres maneres d'escriure cartes per marejar una mica als vostres amics corresponsals.



La carta-espiral l'escriurem en un full de paper retallat en forma rodona, i l'escriurem de fora cap a endins. Així, els nostres amics, per llegir-la l'hauran d'anar girant. Oooohhhh... quin mareig!!




Aquest altre model de carta-espiral el prepararem dibuixant i retallant el full com es veu en l'imatge, de tal manera que per la part del darrera també estigui dibuixat per fer coincidir la banda blanca que representa que envolta la carta, que és on escriurem el text de la carta (una línia pel davant i després continuar pel darrera. I així anar donant voltes...). D'aquesta manera els nostres amics hauran d'anar donant voltes i més voltes al paper quan vulguin llegir la nostra carta.




Mai no heu provat a escriure una carta en la cinta de paper d'una serpentina?... Doncs no sabeu lu divertit que és anar passant el paper (...ep, sense fer-se un "liu"!) per poder llegir-la fins el final.

A mena d'exemple, la carta podria començar així:

—Holaaaaaaaaaaaa, Montseeee!!... Perdona que t'escrigui aquesta carta en aquesta serpentina, però és que no tenia fulls a mà i com encara no he fet neteja del pis on vam celebrar la revetlla, doncs he agafat lu primer que tenia a mà per escriure't i he trobat aquesta serpentina. Així que aquí te l'escriuré, la carta. Espero que no et facis un embolic a l'hora de passar la cinta de paper per llegir-la :-)

Saps qui va venir a la festa?... Agafa't!... (i bla, bla, bla...segueix la carta)