19/5/23

SORPRESA !!

CARTA-SORPRESA



Es tracta de donar una sorpresa per carta a algun amic nostre. Així que aquí teniu aquest format de carta-sorpresa, ideal per deixar bocabadats als nostres corresponsals quan obrin la nostra carta.

Com veieu, preparar aquesta carta-sorpresa és molt senzill. Es tractar d'agafar un foli normal i corrent, i en la part de dalt dibuixar (amb més o menys traça... no cal ser cap Picasso per fer un dibuixet "resultón") un ninotet (que pot assemblar-se a nosaltres o no) que surti d'un forat en mig de la carta; i despres s'ha de retallar la vora de dalt del foli, tot resseguint la silueta del ninot, per que sembli que surt de debò de dins mateix de la carta. Així, l'efecte sorpresa està assegurat i els nostres amics quedaran encantats!

A mena d'exemple, el text de la carta (que escriurem a la part en blanc, de sota el dibuix) podria anar així:

—BOOOOOOOIIIINNNGGGGGG...!!! Ep, Montseeee!!... Ostres, t'he donat un ensurt?!...oi que no m'esperaves que sortís dins d'aquest forat per donar-te una sorpresa?!... Doncs ja veus... Volia donar-te una sorpreseta i veig que ho he aconseguit... Va respira, que no ha estat res, que aviat et passa l'ensurt... Je, je,...

Escolta, que l'altre dia allò que et vaig contar sobre la Mariona, doncs saps com ha a acabat l'història?... Sentat bé que t'ho explico ara mateix... Doncs veuràs... (bla, bla, bla...segueix la carta)

NOTA: Si no teniu ganes de dibuixar o no se us dóna gaire bé, sempre ens quedarà internet per baixar-nos les imagtes més divertides. Com per exemple aquest paiasso al qual li podeu dibuixar la vostra carona per personalitzar-lo al vostre gust. Un cop dibuixada i retallada la seva silueta, ja només us quedarà escriure el text de la vostra carta sobre les molles del seu cos i ja teniu enllestida la carta-sorpresa més sorprenent!