23/8/23

SORTINT DE...

A més a més de sortir d'un forat [veure enllaç] hi han molts d'altres objectes d'on podem sortir per donar una bona sorpresa als nostres amics corresponsals.



Podem sortir de dins d'una capsa...

A mena d'exemple, la carta podria començar així:

—Ep, Montseeee!!... Oi que no m'esperaves que sortís dins d'aquesta capsa?... És que m'he quedat sense paper i havia d'escriure't la carta en algun lloc. I m'he dit: li escric en aquesta capsa i em fico dins per sorprendre-la quan l'obri... Doncs, apa... aquí estic! Escolta, allò que em vas dir la setmana passada... (i bla, bla, bla...segueix la carta)


També podem sortir de dins d'un tetrabrik...


A mena d'exemple, la carta podria començar així:

Ep, Montseeee!!... Perdona que t'hagi escrit en aquest tretrabrik, però pensava llençar-lo a la brossa quan he pensat que el millor seria reciclar-lo i convertir-lo en paper de carta. Així de pas m'he ficat a dins per donar un volt mentre arribava a casa teva. Espero que no t'hagi sorprès massa... Je, je... Com va tot?... (i bla, bla, bla...segueix la carta)



També podem ficar-nos dins una llauna...


A mena d'exemple, la carta podria començar així:

Ep, Montseeee!!... T'agraden els espinacs?... Avui hem dinat a casa espinacs enllaunats i aprofitant que la llauna està buida l'he aprofitat per escriure't una carteta... Com va això?... (i bla, bla, bla...segueix la carta)



I també podem escriure cartes ficats a la butxaca.


A mena d'exemple, la carta podria començar així:

Ep, Montseeee!!... Perdona que em fiqui en aquesta butxaca de la carta, però avui fa un fred que pela i no tinc gaires ganes d'asseure'm fora... Brrrrrrrrrrrr... Aquí dins s'est'a molt millor... Escolta, què va passar amb allò de?... (i bla, bla, bla...segueix la carta)