29/10/23

TERANYINES

Les cartes amb teranyines són molt útils a l'hora de cridar l'atenció a algun dels nostres amics corresponsals que s'ha oblidat de les seves obligacions postals amb nosaltres. Dit amb altres paraules: que passen olímpicament d'escriure'ns! Així doncs aquí us presentem alguns models de cartes que un cop les rebin segurament mouran la seva fibra responsable i correran, cames ajudeu-me!, a agafar un boli per posar-se al dia pel que fa a correspondència endarrerida.
 
 
 







A mena d'exemple, una carta d'aquest tipus podria començar així:

Ep, Carla!!... Goita les teranyines que m'han aparegut en la carta!!... Com que fa tant de temps que no m'escrius tinc el boli tot avorrit, ple de teranyines i pols... Vingaaaaaaaaaa... escriu-meeeeeeeeee una estoneeeeeetaaaaaaaaaaaaaaaa... Mentre t'ho rumies això que tant et costa d'agafar el boli, deixa'm que t'expliqui la última d'en Pep, el meu germanet entremaliat...(i bla, bla, bla...segueix la carta)

També podeu veure aquest altres enllaços relacionats amb les cartes impacients:[BOLÍGRAF-1][BOLÍGRAF-2][TIC-TAC... TIC-TAC...][MANTA!]